Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute! Eerste afvallers van Prince Charming hebben het gezellig met elkaar

Oeh la la!

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Prince Charming staan inmiddels op Videoland. In deze afleveringen leerden de mannen elkaar én de prince kennen. Maar er moeten ook meteen kandidaten naar huis… Toch lijkt er tussen deze kandidaten in Nederland nu iets moois opgebloeid te zijn!

Afvallers

Dat het Prince Charming-avontuur een rollercoaster is werd tijdens de eerste twee afleveringen met een duidelijk. Prince Diego leerde de mannen pas net een beetje kennen, maar moest meteen al een moeilijke keus maken en kandidaten wegsturen. Aan het einde van de tweede aflevering was het tijd om afscheid te nemen, want de eerste stropdassenceremonie stond op de agenda. De eerste man die afvalt, is Leroy. “Ik begrijp de keuze eigenlijk niet en dat heeft te maken met dat ik hem nauwelijks heb gesproken”, liet hij na afloop weten. Ook Bart moest zijn koffers pakken. “We zijn te verschillend en zitten in een andere levensfase. Ik voel geen connectie”, aldus Diego.

Lieve foto

Het Prince Charming-avontuur leek dus maar van korte duur te zijn voor Leroy en Bart. Of krijgt het toch nog een staartje? Op Instagram deelt Leroy nu namelijk een lief kiekje met Bart! "Geen prins maar wel héél gezellig zo! ❤️", klinkt het in de caption bij een romantische foto van de twee. Oeh la la!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LEROY JORY (@leroyjory)

Reacties

Wat er precies speelt tussen de twee is nog niet helemaal op te maken uit de foto, maar volgers van Leroy vinden het in ieder geval een schattige foto. "Hallo wat een gezellig stel 😍❤️😍🔥", reageert iemand. En: "Knapperds 😍❤️", klinkt het. Zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: Instagram Leroy | Beeld: Prince Charming (Jasper Suyk)