Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Joëlle Gullit deelt afvalgeheim: '10 kg down'

Wow, wat knap!

Joëlle Gullit heeft de afgelopen tijd een flinke transformatie ondergaan. De dochter van Estelle Cruijff en Ruud Gullit is namelijk enorm afgevallen. Op TikTok deelt ze nu een video waarin ze vertelt hoe ze 10 kilo is afgevallen.

Straight to the point

Twee weken geleden liet Joëlle met een before & after foto zien hoe ze maar liefst tien kilo kwijt was. “10kg down”, liet ze weten. Volgers waren vooral benieuwd naar de manier waarop ze is afgevallen. “Ik heb zoveel reacties gekregen op de video waarbij ik 10 kilo kwijt ben geraakt”, laat ze weten in een nieuwe video op TikTok. “Dus ik ga gewoon vertellen wat voor mij heeft gewerkt. Ik ga alles beantwoorden, heel eerlijk en straight to the point.”

Geen dieet

“Ik heb geen dieet gevolgd. Heb ik eerder wel gedaan, maar dat werkt niet voor mij”, begint ze haar verhaal. In plaats daarvan maakte ze kleine aanpassingen, om zo haar levensstijl te veranderen. “Neem in plaats van Cola, gewoon Cola Zero. Vervang normale pasta door volkoren of spelt pasta. Drink ook meer water trouwens.” Volgens haar is drank ook een grote boosdoener, terwijl ze wel van een glaasje houdt. “Ik hou echt van een borrel. Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik één tot twee keer in de week mag drinken.”

Intermittent fasting

Ook deed Joëlle aan intermittent fasting, waarbij ze alleen tussen 12.00 uur ’s middags en 20.00 uur ’s avonds mocht eten. “Dat beviel me wel. Ik at daardoor dus ook minder en dat doe ik eigenlijk nog steeds.” Verder at ze veel eiwitten en vezels, want “dat helpt gewoon heel goed om langer vol te zitten.” En wil ze iedereen aansporen om bewuster te eten. “Daarmee bedoel ik: leg na de eerste hap je lepel even neer en neem een slok water.”

@joellegullitc Antwoorden op @Joëlle Kreukniet nou hier is het dan 🥰 er is ook een deel 2! #afvallenzonderdieet #gewichtverlies #afvallentip ♬ origineel geluid - Joellegullitc

Beetje trots

Ondanks dat 10 kilo al een hele prestatie is en Joëlle er geweldig uitziet, is ze nog niet helemaal tevreden. “We zijn nog niet waar we willen zijn”, vertelde ze. Maar ze laat wel weten nu al ‘een klein beetje trots’ te zijn. En dat vinden wij meer dan terecht!

Bron: Happy in Shape | Beeld: TikTok, Tonny Media