Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Olcay Gulsen deelt 'verknipt' kapsel

Foutje!

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

Olcay Gulsen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Van stylish kiekjes op haar Instagram tot de rode loper: Olcay weet hoe ze een look naar haar hand zet. Maarre, dat gaat blijkbaar niet áltijd goed, zo deelde ze in haar Instagram Stories.

De schaar erin

Je kent het wel: de feestdagen staan voor de deur. Je boekt een last-minute selfcare-momentje bij je favoriete salon. En ach, als je er dan toch bent, dan laat je je direct een hippe nieuwe coupe aanmeten zodat je helemaal on-trend voor de dag komt tijdens de feestdagen. Toch?

Olcay Gulsen waarschuwt via haar Instagram voor dergelijke beslissingen, want zij is dus he-le-maal niet tevreden over het resultaat.

Verknipt

"Hier een kleine waarschuwing van uw vriendin: ga niet mee in haartrends", schrijft de beauty in haar Instagram Stories. "Voor je het weet heb je een verknipte pony, wat ze tegenwoordig 'curtain bangs' noemen. Fijne dag", aldus Olcay. In de korte video is te zien hoe de onderneemster haar lokken subtiel probeert te stylen voor een casual look, maar uiteindelijk druipt de onvrede van de beelden af.

Beeld: Instagram Stories @olcay

Transformatie

We weten inmiddels dat Olcay niet vies is van een kleine metamorfose. Van haar kleurrijke coupe eerder dit jaar naar de prachtige krullen die zij liet zien bij de uitreiking van de Televizierring: de zakenvrouw kan ongeveer alles hebben. En ook al is ze misschien niet helemaal tevreden over haar huidige kapsel, Olcay zit tegenwoordig beter in haar vel dan ooit.

Zo deelde ze deze zomer met Grazia: "Ik kan wel zeggen dat ik op dit moment op mijn gelukkigst ben. Toen ik jonger was, had ik nog mijn onzekerheden en keek ik altijd naar de dingen die ik niet had. Nu zie ik juist hoe dankbaar ik mag zijn voor de dingen die ik wél heb."

Bron: Instagram @olcay, RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 06-10-2022 , Koninklijk Theater Carre 57ste Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carre, Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Olcay Gulsen