Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Hier kun je Rajeen uit Prince Charming al van kennen

Dus hier herkenden we hem van!

Rajeen is een van de knappe mannen die tijdens het huidige seizoen van Prince Charming zal proberen om het hart van Diego te veroveren. Overigens heeft hij al enige ervaring met date op tv, want Rajeen was al eens eerder op de buis te zien, namelijk in Lang Leve de Liefde.

Eerder op tv

Rajeen is sociaal, vrolijk en extrovert, niet alleen qua persoonlijkheid maar ook qua stijl. Hij heeft veel in het buitenland gewoond en staat hierdoor open in het leven. Diepgang is voor hem erg belangrijk, zowel met vrienden als met een partner. Hij zit ’s avonds het liefst met een boek of goede documentaire op de bank en als hij toch af en toe een feestje pakt, wordt het nooit te wild. Zullen hij en Diego de perfecte match zijn?

Zijn date bij Lang Leve de Liefde was dat in ieder geval niet. Rajeen deed een tijdje geleden mee aan dit programma. Dit was in december 2021. Zijn fragment ging toen behoorlijk viraal omdat Rajeen stiekem op de telefoon keek van zijn date Tom. Oh my! Bekijk het fragment hieronder.

Diego

Maarre, waar kun je Prince Charmings Diego himself eigenlijk al van kennen? De 30-jarige hunk kun je kennen van musicals als AladdinBeauty and the BeastMamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt hij podcasts en is hij presentator. Verder is Diego vader van een zoontje, namelijk de schattige Sem. Wij zijn héél benieuwd of Diego een van de twaalf vrijgezelle mannen aan de haak zal slaan!

Bron: Love & Reality | Beeld: Jasper Suyk, Brunopress