Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Gaby Blaaser is zwanger

Wat leuk!

Ontzettend leuk nieuws voor Gaby Blaaser en haar vriend Robin! De actrice is namelijk in verwachting van haar eerste kindje, zo maakte ze vandaag bekend op Instagram. Hoewel de zwangerschap niet gepland is, zijn de aanstaande ouders heel happy.

Ongelukje

Gaby deelt het leuke babynieuws op Instagram, middels een prachtige zwart-wit video. Daarin zijn een aantal mooie beelden samen met lover Robin te zien. Ook houdt het stel een paar hele kleine Nike-schoentjes vast die ze alvast hebben gekocht voor hun kleine spruit. "The best accident that ever happened to us ❤️", luidt de caption. Het lijkt er dus op dat de zwangerschap niet gepland is, maar aan hun stralende gezichten te zien zijn Gaby en Robin er maar wat blij mee!

Babybuik

Gaby maakte afgelopen juni bekend dat ze een relatie heeft met tattoo artist Robin. Daarvoor was ze natuurlijk te zien in De Bachelorette, maar daar vond de realityster helaas niet de liefde. Gelukkig is ze nu heel happy met Robin. Hoeveel weken de presentatrice al zwanger is, weten we niet. Maar bij een van de echo's in de video, zien we dat Gaby al een behoorlijk babybuikje heeft!

Felicitaties

Onder de video stromen de felicitaties binnen voor de aanstaande ouders. "Ahhhh schatje wat leeeeeuk en fijn ❤️", reageert Anna Nooshin." "Zo leuk!! Héél blij voor je/jullie ❤️❤️", reageert Jim Bakkum. Verder zijn er felicitaties van onder meer Bas Smit, Fawry not Sawry, Jill Goede en Michella Kox. Ook wij wensen Gaby een hele fijne zwangerschap toe, gefeliciteerd!

Bron: Instagram @gaby.blaaser, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress