Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Julien en Marcel vieren jubileum

Aaahw!

Nederlandse premiere Elvis

Julien en Marcel deden beiden mee aan het tweede seizoen van Prince Charming. En in plaats van dat een van hen verliefd werd op Prince Charmings Chris, verloren ze hun hart aan elkaar. Het stel is inmiddels alweer een jaartje samen en dat moet gevierd worden!

Prince Charming

Ze moesten het lang geheim houden, maar na de opnames werd duidelijk dat Prince Charming-kandidaat Marcel de liefde had gevonden bij zijn medekandidaat JulienIn gesprek met Grazia vertelde de hottie destijds nog hoe de vonk oversloeg. Marcel deelde dat dat niet in de villa van Prince Charming was, maar dat hij wel al meteen een klein oogje op Julien had. Zo kan hij zijn eerste ontmoeting met de radio-producer nog goed herinneren. “Het eerste moment dat ik hem ontmoette, was toen hij samen met Jimmy en Donnavon aan het zwembad zat. Toen stond hij op om zich voor te stellen en toen dacht ik echt: ‘Oh my god, deze man!’ Ik zat echt te kijken van: ‘Hallo!’, lacht Marcel. 

Een jaar later

Nadat de twee beiden naar huis waren gestuurd, begonnen ze met daten. Al snel werd het serieus tussen de twee en inmiddels zijn we al een jaar verder. Op Instagram viert het stel deze bijzondere mijlpaal door een lieve foto te delen. "One year ❤️", schrijven Julien en Marcel in de caption.

Het stel wordt in de comments overspoeld met felicitaties. "Gefeliciteerd!!!!🔥❤️", schrijft Nick Eshuis. En: "Gefeliciteerd knapperds!❤️", reageert PC-Ferdi. Aahw!

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220613 - Nederlandse premiere van Elvis. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Julien Kooij