Prince Charmings Julien blikt terug op vroegtijdige exit

'Ik had even tijd nodig om het te verwerken', laat de radio producer weten.

Het tweede seizoen van Prince Charming ging gisteren romantisch van start met een huwelijksaanzoek. Helaas was de eerste stropdassenceremonie minder leuk. Prince Charmings Chris nam namelijk al meteen afscheid van vier leuke mannen. Julien was een van de vier deelnemers die Il Palazzo moest verlaten. Op Instagram blikt hij terug op zijn korte liefdesavontuur.

Exit

Tot ons grote verdriet – en onze verbazing – nam Chris tijdens de eerste stropdassenceremonie al meteen afscheid van vier(!) kandidaten. Helaas viel het doek gisteren voor Julien, Angelo, Olav en Lorenzo.

Hoewel Julien het jammer vond dat hij zo vroeg naar huis ging, blikt hij met veel plezier terug op zijn deelname aan het liefdesprogramma. “Ik heb totaal geen spijt dat ik heb meegedaan. Ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden en ben echt in een warm bad van de programmamakers gevallen”, laat de radio producer via Instagram Stories weten.

Lieve berichten

“Natuurlijk vond ik het moeilijk om met het verloop om te gaan en had ik even de tijd nodig om het te verwerken”, gaat Julien verder. Maar gelukkig gaat hij niet bij de pakken neerzitten. “Ook dankzij jullie lieve berichtjes besef ik me dat alleen omdat je voor iemand niet zijn type bent, je nooit jezelf minder leuk moet gaan vinden.” Hear, hear!

Julien sluit zijn bericht af met dat hij hoopt dat Chris zijn prince charming zal vinden. “Ik hoop oprecht dat Chris de liefde vindt, want hij is een lieve en oprechte jongen.” Awh!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws