Pete Davidson is back on the gram!

Pete kennende kondigt hij zijn comeback op Instagram natúúrlijk aan op een komische manier.

Het heeft even op zich laten wachten, maar de enige echte Pete Davidson is ein-de-lijk back on the gram! Na maandenlange afwezigheid is de comedian terug van weggeweest en hij plaatst samen met Eli Manning een paar – nogal – random video’s op zijn Insta.

Komisch

De comedian gaat op zijn gloednieuwe account @pete_eli10 samen met football-player Eli Manning verschillende soorten content delen. “We both don’t have Instagram so we made one together. Pete Davidson 🤝🏻 Eli Manning”, staat er onder de video. En Pete kennende kondigde hij zijn comeback op Instagram natúúrlijk aan op een komische, geweldige wijze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door pete_eli10 (@pete_eli10)

Maar niet alleen grappige video’s worden er gedeeld op het Instagram-account van de twee, ook plaatsen ze een ‘bijzondere’ foto met elkaar. Want wat blijkt? Pete heeft een minitattoo van NY Football op zijn buik staan! ”Confirmed.. Pete’s a Giants fan -Eli”, staat er bij de foto van een Pete met een opgetrokken shirt en Eli die naar de tattoo wijst. En heel eerlijk: het maakt ons nóg nieuwsgieriger naar de toekomstige Instagram-posts van de twee. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door pete_eli10 (@pete_eli10)

Emily Ratajkowski

Al eerder gingen er geruchten rond dat Pete zou daten met Emily Ratajkowski. En Emily heeft ook al subtiel op de geruchten gereageerd. Oeh la la… Pete en Emily werden vorige maand namelijk samen gespot en hadden het erg gezellig. Allebei komen ze net uit een relatie. Pete was bijna een jaar samen met Kim Kardashian, maar die relatie eindigde omdat hun schema’s te veel uiteenliepen. Emily heeft net een scheiding aangevraagd van Sebastian Bear-McClard, omdat hij bleek te zijn vreemdgegaan.

Het Amerikaanse roddelaccount @deuxmoi had de scoop en meldde dat Pete en Emily samen waren gespot in New York. Ze zouden daar op date zijn geweest, nadat ze door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar waren gekoppeld. Ze zouden hand in hand hebben gelopen en het zou er al behoorlijk serieus uit hebben gezien. “Pete en Emily kennen elkaar overigens al jaren”, aldus een bron dichtbij hen. Dezelfde bron weet ook te vertellen ‘dat Emily het heel leuk vindt om met Pete om te gaan’. We zijn benieuwd wanneer we weer iets van de twee samen zien. Love is in the air?

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws