Fans denken dat Kim Kardashian en Pete Davidson weer samen zijn

En daar hebben ze een duidelijke reden voor.

Afgelopen weekend vierde Kim Kardashian haar 42e verjaardag. Naast alle grote cadeaus die ze kreeg, hield ze ook heel wat mooie bloemen aan haar speciale dag over. Ze deelde meerdere foto’s van de verjaardagsboeketten in haar Instagram Stories. Een van die foto’s zorgde voor speculaties over een eventuele reunion met haar ex-geliefde Pete Davidson. Could it be?

Opvallende kaars

Op de foto in Kims Instagram Stories waren vier boeketten. Daarnaast stond een geurkaars van het merk Diptyque, in de geur ‘Jasmine’. Dat is volgens Kims fans ook meteen dé hint dat ze weer samen is met Pete. Kim en Pete ontmoetten elkaar vorig jaar bij het programma Saturday Night Live. Daar waren ze verkleed als Jasmine en Aladdin. Toen ze kort daarna een relatie kregen, bleef Pete zijn geliefde ‘Jasmine’ noemen. Erg opvallend dat we juist die naam nu terugzien op de foto…

Theorieën op Reddit

Op Reddit worden inmiddels allerlei theorieën over een mogelijke reunion gedeeld. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Pete de bloemen en de kaars aan Kim cadeau heeft gedaan. “Ik zeg het je, er komt een Kete reunion, ik voel het aan m’n water. Het gaat gebeuren. MARK MY WORDS!”, schrijft iemand. Een andere fan reageert daarop: “Girl yesss!! Ik zweer het je, ik zat er gisteren nog over na te denken of hij haar bloemen zou sturen voor haar verjaardag of zelfs gewoon als lief gebaar. Ik dacht al dat hij het ging doen!”

Een andere fan zegt “Ik voel Pete hier. Ik denk niet dat alles wat de Kardashians doen een vooropgezet plan is, maar sommige dingen wel. Kim zou nooit zomaar een zielig klein kaarsje in the display zetten, tenzij dat een reden zou hebben.” Er zijn ook fans die zelfs stellen dat de twee nooit uit elkaar zijn geweest, maar dat ze hun relatie geheim hebben gehouden. Dat zou namelijk een hoop gedoe schelen met Kims ex Kanye West. Wat denk jij?

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws