Wait, what? Emily Ratajkowski hint op relatie met Pete Davidson

Leuk!

Twee dagen geleden kwamen er geruchten naar buiten over een nieuwe celeb relationship. Comedian Pete Davidson en model Emily Ratajkowski zouden een koppel vormen. Nu heeft Emily subtiel op de geruchten gereageerd. Oeh la la…

Allebei net single

Pete en Emily werden afgelopen week samen gespot en hadden het erg gezellig. Allebei komen ze net uit een relatie. Pete was bijna een jaar samen met Kim Kardashian, maar die relatie eindigde omdat hun schema’s te veel uiteenliepen. Emily heeft net een scheiding aangevraagd van Sebastian Bear-McClard, omdat hij bleek te zijn vreemdgegaan.

Innig gespot

Allebei single and ready to mingle dus. Het Amerikaanse roddelaccount @deuxmoi had de scoop en meldde dat Pete en Emily samen waren gespot in New York. Ze zouden daar op date zijn geweest, nadat ze door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar waren gekoppeld. Ze zouden hand in hand hebben gelopen en het zou er al behoorlijk serieus uit hebben gezien.

Subtiele bevestiging?

Even leek het erop dat het bij een gerucht zou bleven, tot Emily zelf een balletje aan het rollen bracht. Zangeres Dionne Warwick tweette grappend ‘dat zij de volgende zou zijn die Pete Davidson zou daten’. Die twee werd al gauw door Emily geliket. Dat lijkt toch wel op een subtiele bevestiging…

To be continued

Pete en Emily kennen elkaar overigens al jaren, aldus een bron dichtbij hen. Dezelfde bron weet ook te vertellen ‘dat Emily het heel leuk vindt om met Pete om te gaan’. We zijn benieuwd wanneer we weer iets van de twee samen zien. Love is in the air?

Bron: NSMBL, @deuxmoi | Beeld: BrunoPress, Twitter Dionne Warwick

Laatste nieuws