Opnieuw liefdesdrama in YouTube-land: Gio en Juultje uit elkaar

Afgelopen week werd al duidelijk dat er iets mis was, maar nu is het hoge woord eruit...

Lees ook

Liefdesdrama in YouTube-land… Eerder deze week maakten Youtube-sterren Milan Knol en Jill van Dooren bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet en nu laat ook Giovanni Latooy laat weten dat zijn relatie over is.

Uit elkaar

Giovanni – beter bekend als Gio – was anderhalf jaar lang samen met Juultje Tieleman en de tortelduifjes leken dolgelukkig. Toch werd afgelopen week al duidelijk dat er iets mis was. De twee hadden namelijk alle foto's van hen samen verwijderd op social media. Gisteren werden de vermoedens bevestigd en maakte de YouTube-ster in een emotionele vlog bekend dat hij en Juultje uit elkaar zijn.

Te ver

"We hadden eigenlijk een hele leuke relatie. Het was super-oké, maar het is over tussen Juul en mij", vertelt Gio met tranen in zijn ogen. Wat er precies is gebeurd, wil de vlogger niet vertellen. "Er zijn dingen gebeurd, dat ging voor mij te ver. Toen heb ik gezegd: we stoppen ermee."

Echter laat hij wel weten dat hij geen ruzie heeft met zijn ex. "Je haat elkaar niet ineens na anderhalf jaar. We houden nog steeds van elkaar, op een andere manier waarschijnlijk. Maar het is wel rot om te beseffen dat de persoon waarmee je grote dromen had in een klap wegvalt. Dat is moeilijk."

Niet de eerste Youtube-breuk deze week

Het liefdesdrama in YouTube-land begon afgelopen week, toen Milan Knol en Jill van Dooren hun breuk aankondigden… De reden van de breuk is 'niet zo spannend', vertelt de vlogster – beter bekend als Croco Jill. "We zijn altijd heel erg verschillend geweest. Maar in het begin kijk je daar doorheen, en dan is dat niet het belangrijkste. Maar als je uiteindelijk gaat samenwonen dan zie je dat die verschillen zo dermate groot zijn, dat het ons blokkeerde en dat we veel meer vriendschappelijk met elkaar omgingen dan dat we een relatie samen hadden."

Lees ook: Tim Douwsma openhartig over breuk met Jessie Jazz

Een bericht gedeeld door Gio (@gio) op

Bron: AD, Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook