Oh no! Charles Leclerc en zijn vriendin zijn uit elkaar

'Ze is geweldig en ze verdient het beste.'

Hoewel het F1-seizoen voorbij is, blijven de coureurs altijd een hot topic. Zo ook Charles Leclerc, die een hele lang tijd heel erg gelukkig was met zijn vriendin Charlotte Siné. Toch blijkt het dat de twee na drie jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Sad!

Break up

Waar er meestal meteen wordt gespeculeerd over de reden van een break-up, klaren de twee ex-lovers meteen de lucht. De twee deelden beide een statement op hun Instagram-stories, waarin ze vertellen dat ze niet langer meer samen zijn. “Charlotte en ik hebben besloten om een punt achter onze relatie te zetten, maar we blijven goede vrienden”, begint Charles zijn statement.

“We hebben samen heel veel mooie momenten gedeeld en ze is én blijft een heel speciaal persoon voor mij. Ze is geweldig en ze verdient het beste.” Charlotte voegde daar nog aan toe in haar statement dat het ‘drie geweldige jaren zijn geweest met heel veel herinneringen’. “Hij is een geweldige man en ik wens hem het allerbeste”, eindigde ze haar bericht.

Charles statement

Buren

Charlotte en Charles komen beiden uit het prachtige Monaco. En hoewel de twee drie jaar een relatie hadden met elkaar, kenden de twee elkaar al veel langer. De familie van Charlotte woonde namelijk naast Charles’ moeder. Eerder deelden de twee lieve foto’s en video’s van elkaar waarin ze samen piano speelden, op vakantie waren of tijdens een van Charles’ racewedstrijden. En hoewel de twee dus meant to be leken, moeten we helaas deze lieve kiekjes vanaf nu gaan missen op the gram.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws