Influencers worden massaal gespot met dit betaalbare sieraad

Musthave-alert!

Lees ook

We spotten diverse fashion influencers regelmatig in pareltjes van outfits en hebberigmakende sieraden. Helaas hangt er vaak een flink prijskaartje aan deze items, maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Sterker nog Rita Ora, Monica Geuze en andere influencers worden massaal met de Charlotte Chain Letter-necklace van Vedder & Vedder gespot. Enne, dit sieraad is niet alleen prachtig, maar ook nog eens betaalbaar.

Gespot

We spotten Rita Ora tijdens haar optreden vanaf de Eiffeltoren in Parijs al met de Charlotte Chain Letter-necklace, en nu zien we het sieraad ook de halzen van diverse influencers sieren. Zo zijn Victoria Verstappen, Ann Dominique, Jade Anna en Monica Geuze ook fan van dit prachtige sieraad.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RITA ORA (@ritaora)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANN DOMINIQUE WILTEN (@anndominique)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Charlotte Chain Letter-necklace

De Charlotte Chain Letter-necklace is van het merk Vedder & Vedder, opgericht door tweelingzussen Anne en Esther Vedder. Naast een gepersonaliseerde ketting bestaat er ook de Charlotte Chain Letter-bracelet.

De ketting en armband zijn verkrijgbaar in verguld en 925 Sterling zilver. Elke ketting of armband is te personaliseren met één tot en met vier lettertjes. Daarnaast zijn deze letters gezet met sprankelende zirkonia steentjes. Enne, de sieraden zijn ook nog eens betaalbaar. Zo scoor je een ketting vanaf €109 en een armband vanaf €99.

Laatste nieuws

Zie ook