Babynieuws! Lizzy van de Ligt is bevallen

Wat een leuke naam!

Beschuit met roze muisjes voor Lizzy van de Ligt en Yuki Kempees! Woensdagochtend is de nieuwe spruit van het stel geboren en het koppel is naar eigen zeggen helemaal ‘in de wolken’.

A new member of the family

In gesprek met zijn collega’s van Qmusic liet Yuki woensdagavond weten dat hij en Lizzy trotse ouders zijn geworden van hun dochtertje Suki. “Met mij gaat het heel goed, maar ik hoefde niet zoveel te doen”, grapte hij. “Lizzy heeft zich er goed doorheen geslagen en ja, vrouw en kind maken het goed.”

Ook Lizzy liet wat van haar horen op haar Instagram-account: “Suki Kempees. 07.12.2022. A new member of the family. We will love you forever❤️”, staat er onder een foto waar we het kersverse gezin van vier zien. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Felicitaties

In de reacties regent het van de felicitaties. “Gefeliciteeeeeerd lieve mensen!❤️”, reageert Robbert Rodenburg. “Gefeliciteerd 🥰🥰🥰🥰”, schrijft Monica Geuze. En: “Happy bday Suki😍😍”, schrijft Kelly Weekers.

Ook onder andere actrice Toprak Yalciner, rapper Kraantje Pappie en influencer Laura Ponticorvo laten felicitaties achter voor de kersverse ouders. Yuki en Lizzy hebben samen al een dochtertje, Jagger. Maar met de toevoeging van Suki is het gezin – voor nu – compleet! Gefeliciteerd Yuki en Lizzy!

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws