Lizzy van der Ligt showt baby bump à la Rihanna

Prachtig!

Leuk nieuws voor Lizzy van der Ligt en boyfriend Yuki Kempees, want de twee verwachten binnenkort namelijk een tweede spruit. Dat maakten ze eergisteren bekend en nu deelt Lizzy al een prachtige foto van haar babybuik. Cute!

Yup this is me pulling a Rihanna 🤰🏽”, schrijft de influencer bij een lief kiekje van haar en Yuki samen. Het stel is daar onderweg naar het Ushuaia Festival op Ibiza en zo te zien aan de video die ze op het einde deelt, was het een heel goed feestje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Maarre, Lizzy pullt inderdaad een Rihanna. We zien het steeds vaker, zwangere vrouwen die hun baby belly rocken en gewoon met low waist jeans en een crop top hun buik laten zien. We love!

À la Rihanna

Rihanna deelde begin dit jaar op dezelfde manier dat ze zwanger was, door een te gekke outfit te creëren rondom haar buik en persfoto’s te laten maken. Gehuld in een felroze jas, oversized jeans én een ontblote baby bump – die met een lange en kleurrijke ketting versierd isverscheen Rihanna op straat. Met A$AP Rocky aan haar zijde, wilde het koppel op deze creatieve manier wereldkundig maken dat er een mini on the way is. Extravagant!

Lizzy pakt het iets minder extravagant aan, maar zeker niet minder modieus. Haar casual look ziet er nog altijd super put together uit, door de toffe tube top gemaakt van tule in combinatie met de boyfriend jeans. Bad ass mom!

Aankondiging

Eergisteren deelde Lizzy het nieuws al dat zij en Yuki een tweede kindje verwachten. “We love you already, hope you turn out as good as Jagger 😂 ❤️”, schreef Lizzy bij een schattige video. Te zien was hoe Yuki en Lizzy dansten op het nummer Meer van Jou van Yuki. Vervolgens kuste Yuki Lizzy’s groeiende baby belly. Awh!

Bron: Fem-Fem | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws