Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow! EOTB-Davey zet grote tattoo van vriendin Shani

De liefde voor elkaar moet natuurlijk gevierd worden, met – nog – een liefdestattoo.

Dat Ex On The Beach: Double Dutch-sterren Shani van Hoey en Davey Schiermanni hun liefde graag bezegelen met liefdestatoeages, dat is sinds hun deelname aan het programma wel duidelijk geworden. Zo heeft Shani al een immens grote tatoeage van Davey op haar bilpartij en Davey haar naam op zijn hand. Maar dat liefde geen grenzen kent, bewijst Davey ook dit keer weer met een supergrote tattoo van Shani op zijn borstkas.

Liefdestattoo

De liefde tussen Shani en Davey bloeide in Ex On The Beach: Double Dutch in een rap tempo op. Hierdoor verlieten de twee als koppel het programma, maar heeft het stel terug in Nederland en België veel ups en downs gehad. Toch blijkt het dat de twee goed opgewassen zijn tegen een stootje, want de twee zijn nog steeds samen en happier than ever! En hun liefde voor elkaar moet natuurlijk gevierd worden, met – nog – een liefdestattoo.

Resultaat

En nee, dat doen de twee natúúrlijk niet met een subtiele tattoo, maar Davey koos ervoor om supergroot Shani haar naam te tatoeëren op zijn borstkas. Why not? Het Instagram-account van de tattooshop waar Davey zijn tatoeage heeft gezet, deelde het eindresultaat. Gehuld tussen twee grote rozen, staat Shani haar naam permanent op Davey zijn rechterborst. En aan de foto's te zien zijn de twee maar wat blij met het resultaat.

Uitbreiding

De tattoo-collectie van Davey is dus weer flink aangevuld met dit pronkstuk. Ook Shani laat weten dat ze erg blij is met de tatoeage en reageert onder de foto met een overvloed aan hartjesogen. Ook anderen reageren met: "Mooi❤️❤️❤️❤️" en "🔥🔥mooi." Of we de tattoo-collectie van de twee nog meer gaan zien uitbreiden, dat moet nog blijken, maar we kijken er in ieder geval niet meer raar van op!

Bron: Instagram | Beeld: MTV, Instagram