Wait, what? Heeft EOTBDD’s Davey een tattoo voor Shani laten zetten?

Hmmm…

Lees ook

Davey maakte in aflevering vier zijn intrede in de Ex on the Beach: Double Dutch-villa als de ex van Jørney. Hoewel het er niet op lijkt dat Davey en Jørney hun romance oppakken, zou er zo maar eens wat tussen Davey en Shani kunnen ontstaan…

Naam vereeuwigd

Aan het eind van de nieuwste aflevering van EOTBDD is te zien dat Davey en Shani elkaar beter leren kennen. De twee hebben het erg gezellig samen en het lijkt erop dat de twee het ook in Nederland nog leuk hebben met elkaar.

Davey is niet vies van een tattoo en vertelde op het strand al eens dat hij meerdere namen van voormalig geliefden op zijn lichaam heeft staan. Enne, het lijkt erop dat er een nieuwe naam op zijn lichaam prijkt. Zo merkte Juice Channel op dat de naam Shani nu op de hand van Davey staat. Zou dit dan betekenen dat er een romance tussen de twee is opgeboeid?

Bekijk de foto HIER.

Ruzie

Onlangs kwam via Instagram Stories aan het licht dat het niet bepaald botert tussen Shani en Jørney. Wat de exacte reden van de ruzie tussen Shani en Jørney is? Daar bleef Jørney geheimzinnig over. Al lijkt het te maken te hebben met de aflevering waarin Shani met Odim zoent. Jørney had op dat moment een duidelijke fling met Odim, maar dat leek Shani te negeren. “Zij is daarvan op de hoogte en zoent hem.”

De original noemt Shani vervolgens “hypocriet en schijnheilig”, aangezien Shani vlak na de kus aan Jørney vroeg of ze een leuke outfit mocht lenen. “Helemaal omdat ze een uur later, na die zoen, aan mij vroeg of ze een setje mocht lenen dat ze aan kon naar het strand.”

Of zou de ruzie te maken hebben de zoen tussen Shani en Davey? To be continued…

Bron: Love Reality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch

Laatste nieuws

Zie ook