Zien: EOTBDD’s Shani laat onderkin weghalen

Wauw!

Ex on the Beach-ster Shani heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze wel eens een bezoekje aan de plastische chirurg heeft gebracht. De beauty bezocht onlangs weer een cosmetische kliniek om haar kaak strakker te laten lijken. Op Instagram deelt ze hiervan het resultaat.

Kaaklijn

Shani is al een aantal keer op bezoek geweest bij de cosmetisch arts om aan zichzelf te laten sleutelen. Deze keer heeft ze haar kaaklijn nog scherper laten maken. “Ik was vandaag aanwezig bij @flawless.antwerpen voor de kers op de taart van mijn kaaklijn”, schrijft Shani in haar Instagram Stories. “Eerst hebben we de kin een heel klein beetje verscherpt”, laat ze zien. “En de hoek van de kaak hebben we ook een beetje bijgewerkt.”

Trigger warning: in onderstaande beelden zijn naalden te zien.

shani

Davey

Shani deed twee jaar geleden mee aan Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze de liefde vond bij Davey. Het gebeurt niet vaak dat er een steady koppel in het programma Ex on the Beach: Double Dutch ontstaat, maar voor Shani en Davey was dit wel het geval. De twee trokken in het programma steeds meer naar elkaar toe en verlieten het programma met een prille relatie. Eenmaal in Nederland had het koppel niet meteen een steady relationship, maar hier is inmiddels verandering in gekomen. De twee zijn nog altijd happy in love!

Bron: Beautify | Beeld: Instagram Shani, EOTBDD

Laatste nieuws