Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen licht tipje van de sluier op over De Bachelorette

'Dan sta je daar met een roos en dan staan er een groot aantal mannen voor je neus en dat is wel heel erg spannend'

De opnames van De Bachelorette zitten er ein-de-lijk op en gelukkig hoeven we ook niet heel lang meer te wachten om erachter te komen of bachelorette Sylvia Geersen haar grote liefde heeft gevonden in het programma. En hoewel het model nog niet té veel mag vertellen over haar liefdesavontuur, licht ze aan RTL Boulevard wel alvast een tipje van de sluier op over de opnames.

Puur hart

"Ik ben er echt ingegaan met het idee: 'ik zou heel graag mijn liefde willen vinden in dit programma'", liet Sylvia weten. Het model vertelt dat ze dit grote avontuur is ingegaan met 'een puur hart', waar naast het enthousiasme ook plaats werd gemaakt voor wat zenuwen. "Ik kan nog best wel onzeker zijn. En als ik iemand leuk vind, kan ik nog wel verlegen zijn. Dan sta je daar met een roos en dan staan er een groot aantal mannen voor je neus en dat is wel heel erg spannend", vervolgde ze. En hoewel de kersverse bachelorette nog niks kwijt mag over potentiële connecties, liet ze wel weten dat de mannen 'heel knap' waren.

Monica Geuze

Naast haar mening over de mannen, vertelde de beauty dat ze 'erg mooi avontuur' heeft beleefd in Zuid-Afrika. "Ik geloof wel dat het goed is gegaan", laat ze erover uit. Ook over presentatrice Monica Geuze is Sylvia enthousiast. "Ik zei het al: 'ik heb mijn eerste liefde al gevonden. (...) Ik vind haar prachtig", liet ze weten.

"Ze is wel mijn vriendinnetje geworden. Monica heeft me veel advies gegeven. We hebben gehuild, gelachen en lief en leed gedeeld. Dus dit wordt een fantastisch mooie show." Exciting! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we Sylvia's liefdesreis mogen aanschouwen.

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf 14 februari te zien bij Videoland. 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: De Bachelorette