Bachelorette Sylvia blikt vooruit op liefdesavontuur: ‘Ik ben 36 en klaar om te settelen’

'Bij mij is het altijd alles of niets.'

The word is out! Er komt een gloednieuw seizoen van De Bachelorette met niemand minder dan topmodel Syliva Geersen in de hoofdrol. De beauty kijkt enorm uit naar het liefdesavontuur dat voor haar ligt en gaat zichzelf volledig geven. In gesprek met De Telegraaf blikt ze alvast vooruit.

Alles of niets

‘Vast en stabiel’ zijn woorden die niet voorkomen in Sylvia’s woordenboek. “Toen in ieder geval nog niet. Bij mij is het altijd alles of niets. Ik heb geen middenweg, in niets”, vertelt ze aan de krant. “Misschien past het ook wel niet bij me, een ‘normaal’ leven dat rustig voortkabbelt. Ik val al mijn hele leven van het ene avontuur in het andere. Ik weet niet beter en zeg altijd maar zo: ‘Met Syl is het nooit stil’. Als ik bijvoorbeeld verliefd ben, dan ben ik verliefd en wil ik daar nú werk van maken.”

Voor het eerst daten

En een nieuw avontuur, dat staat nu ook weer op het punt van beginnen voor het topmodel – en dat vindt ze nogal spannend. “Alleen al om echt op date te gaan, haha. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. En dan doe ik het nu ook nog met een camera erbij!” Gelukkig houdt Sylvia wel van een ‘goed avontuur’.  “En zelf is het me tot nu toe nog niet gelukt om een leuke man aan de haak te slaan, dus toen het programma op m’n pad kwam, dacht ik: waarom ook niet? Ik ben 36 en klaar om te settelen. Om leuke dingen met iemand te ondernemen en misschien zelfs wel aan kinderen te beginnen.”

Laatste roos

Fingers crossed dat Sylvia in De Bachelorette haar droomman gaat vinden. Als het aan haar licht geeft ze haar laatste roos in elk geval aan iemand die ‘lief en oprecht’ is. “Als iemand goed voor mij is, dan krijgt diegene dat terug keer duizend. Oh, en hij moet ook grappig zijn! Mij laten lachen, is de sleutel tot m’n hart. Of ik ook echt de liefde ga vinden, is natuurlijk de vraag. Maar ik stel mezelf volledig open en dan zie ik wel waar het eindigt. Kom maar op met dat avontuur! Blijkbaar is de tijd hier nu rijp voor.” We can’t wait! 

Bron: Love Reality, De Telegraaf | Beeld: De Bachelorette 

Laatste nieuws