Showrunner Ginny & Georgia over releasedatum: ‘December op zijn vroegst’

Het lange wachten is bijna voorbij!

Lees ook

We lijken inmiddels al wel eeeeuwen te wachten op het tweede seizoen van Ginny & Georgia. Inmiddels hebben we het eerste seizoen al drie keer opnieuw gebinged en kunnen we écht niet meer wachten op nieuwe afleveringen. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, zo verklapt showrunner Debra J. Fisher.

Vragenuurtje

De opnames voor het tweede seizoen zijn ein-de-lijk afgerond en ook de productie lijkt nu bijna klaar te zijn. Maar waarom wachten we dan al meer dan een jaar op het nieuwe seizoen? Een van de makers van de serie, Debra J. Fisher verklapte in een TikTok-video het een en ander over het tweede seizoen en wanneer we deze op Netflix kunnen verwachten.

Zo heeft Debra talloze vragen gekregen van ongeduldige fans. “De nummer één vraag die ik krijg als showrunner van Ginny & Georgia is: ‘Waar is seizoen 2?’”, horen we haar zeggen in de video. “Dit is wat ik weet en wat ik jullie kan vertellen: We zijn net klaar (post-productie). Dus wat betekent dat? Netflix heeft veertien weken de tijd om Ginny & Georgia in alle niet-Engelstalige landen na te synchroniseren.”

@debrajfisher Where’s season 2 #ginnyandgeorgia #ginnyandgeorgiaedit #bts #season2 #ginnyandgeorgianetflix #netflix #foryou #foryoupage ♬ original sound – debrajfisher

December

Goed, maar wanneer gaat dat dan precies zijn? “Zonder een officieel bericht van Netflix, brengt het ons naar het einde van het jaar.” Een fan gaat er vanuit dat dat dus december is. “Dus december?” Debra antwoordt met: “Medio of eind december op zijn vroegst.” Laten we het hopen!

Inmiddels weten we over het tweede seizoen dat deze waarschijnlijk verdergaat waar het eerste seizoen is geëindigd. Ook gaan we kennismaken met de ex-man van Georgia. De serie werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls en wij snappen wel waarom. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England.

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Netflix, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook