Babynieuws! Nienke Plas is zwanger van derde kindje

En dat maakt ze natuurlijk bekend met een hilarisch filmpje.

Exciting news voor Nienke Plas en lover Resley Stjeward! Het stel is namelijk in verwachting van een derde kindje, zo maakt Nienke op Instagram bekend.

Nummer 3

Nienke Plas zou Nienke Plas niet zijn, als ze haar zwangerschap niet op een originele manier bekend zou maken. Enne, dat is gelukt! Op Instagram deelt ze een video waarin ze in een blauw sportpakje danst op het nummer Don’t Cha van de Pussycat Dolls. Aan het eind van de video laat ze ineens haar prachtige babybuik zien – en maakt daarmee het leuke babynieuws wereldkundig. “Number 3 on its way“, schrijft Nienke bij de geweldige video.

Oplettende YouTube-abonnees hadden al kunnen weten dat de influencer zwanger is. Zet je namelijk de eerste woorden van haar vlogs onder elkaar, dan kun je lezen ‘We zijn in verwachting’. O my!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Felicitaties

Veel van Nienkes volgers zijn duidelijk verrast door het babynieuws. “Neeee joh! Wat Leuk! Gefeliciteerd”, schrijft zangeres Lisa Lois. Ook Soundos El AhmadiBridget MaaslandKim Feenstra en Dyantha Brooks feliciteren Nienke en Resley met de zwangerschap.

Belangrijke verandering

Nienke en Resley hebben al twee zoons: Frenky-Dean en Novi-Jaxx. Hoewel de jongens altijd voorbijkwamen in Nienkes vlogs en op Instagram, heeft het stel onlangs een ingrijpende beslissing genomen. Nadat er rumours rondgingen dat Resley zou zijn vreemdgegaan, besloten de parents om hun kinderen tegenwoordig onherkenbaar in beeld te brengen.

“Frenky-Dean is wel oud genoeg om dit mee te krijgen. Dat is niet gebeurd, maar daar wil ik echt voor waken, want dit was echt bizar”, laat Resley weten in Nienkes nieuwste vlog. “Ik wil de kinderen gewoon niet meer op onze socials hebben. Daar kijk ik nu echt wel anders naar. (…) Ik wil mijn kind niet blootstellen aan al dat socialmediageweld.”

Bron: Instagram @nienkeplas, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws