Nienke Plas deelt groot nieuws op Instagram

Er komt binnenkort een groot project aan!

Nienke Plas is al jaren actief als vlogster op YouTube, waar ze twee keer per week een nieuwe video plaatst. Daarnaast heeft ze nog enkele singles uitgebracht en in een aantal films gespeeld, waaronder F*ck de Liefde 2. Gisteren deelde ze op Instagram dat er weer een nieuw groot project aankomt.

Nieuwe show

Naast haar vlog-, acteer- en zangklussen was Nienke de afgelopen twee jaar ook regelmatig in het theater te zien. Ze reisde het hele land door om haar eerste show Van de hak op de tak te spelen. Het is zowel Nienke als de producenten blijkbaar goed bevallen, want Nienke heeft nu op Instagram gedeeld dat haar theateravonturen voortgezet worden.

Gisteren maakte Nienke bekend dat ze een tweede theatershow krijgt. De show heet Postnatale Expressie en na de zomer zullen de eerste try-outs gespeeld worden. “Heb zin om jullie de oren van het hoofd te lullen, over de evolutie van de mens! De bjoetie, the bad & beestachtigheid! Kan niet wachten om jullie daar te zien ❤️”, schrijft Nienke erbij. Ook geeft ze meteen een waarschuwing: “Haal je tickets via de link in mijn bio en altijd via de theaters en niet via andere verkooppunten, om niet extra te betalen of belazerd te worden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Heel veel verschillende locaties

De try-outs voor de theatershow gaan begin september van start. Daarna is Nienkes kalender flink gevuld: tussen januari en juni volgende jaar speelt ze de show maar liefst 67 (!) keer. De reacties onder Nienkes post zijn in elk geval al erg positief. “🔥🔥🔥🔥🔥”, schrijft Kim Feenstra. “Wauwwwww wat veel plekken😍 wat te gek!”, aldus Janice Blok. “Woehoee !! Ik wil een meet&greet 😍😂”, schrijft een fan. Wij zijn ook erg benieuwd!

Bron: Instagram Nienke Plas | Beeld: BrunoPress, Instagram Nienke Plas

Laatste nieuws