Zien: Anouk Hoogendijk deelt mooie foto van babybump

'Ons mannetje is nu "af".'

Oud-voetbalster Anouk Hoogendijk heeft afgelopen woensdag een foto van haar prachtige babybump gedeeld om te vieren dat ze 37 weken zwanger is. Op het prachtplaatje is te zien dat oud-voetbalster straalt, de pregnancy glow is zeker aanwezig!

Blij nieuws

In juni maakte Anouk via Instagram bekend dat ze in verwachting is. “Sonny probeer het geheim in zijn zak te bewaren, maar kon niet wachten om het nieuws te delen. We zijn extreem blij!”, schreef ze toen bij twee plaatjes van haar gezin met de echofoto. Twee maand later maakte ze met een foto waarop ze in een blauw pak poseert bekend dat Sonny een broertje krijgt.

Moeilijke periode

Aan dat blije nieuws ging een vervelende periode vooraf. Vorig jaar december moest Anouk na 14 weken zwangerschap afscheid nemen van haar kindje. “Dit was twee weken geleden. Ik had toen graag het goede nieuws willen delen dat ik 14 weken zwanger was. […] In plaats daarvan ging het niet goed en ben ik hier bevallen”, schreef ze toen bij een foto van haarzelf in een ziekenhuisbed. “Drie dagen ziekenhuis met veel te veel bloedverlies en uiteindelijk daardoor ook nog een spoedoperatie.”

Het was helaas niet de eerste keer dat dat gebeurde. “Eerder hoorden we na acht weken zwangerschap dat het een miskraam was en heeft het zes weken geduurd om alles goed m’n lichaam uit te krijgen” vertelde Anouk openhartig. Ze twijfelde of ze het vervelende nieuws wel wilde delen, maar besloot het te doen om anderen te helpen. “Ik denk dat het goed is dat we dat bespreekbaar maken en elkaar daarin steunen. Daarnaast wil ik ook niet doen alsof het goed met me gaat, terwijl dat nu even niet zo is. Dat kost energie en die heb ik nu niet.”

Belangrijke termijn gehaald

Na regen komt zonneschijn, want inmiddels is Anouk opnieuw zwanger en heeft ze de 37 weken aangetikt. Dat viert ze met een prachtige foto op Instagram. “37 weken gepasseerd en dat voelt zooo goed. Ons mannetje is nu “af” 🥰. Het maakt het allemaal niet minder spannend maar het is wel een heel fijn idee”, schrijft ze bij de foto waarop ze poseert in een lange, crèmekleurige jurk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Lieve reacties

In de reacties regent het complimenten en good vibes. “Ik blijf het zeggen… Je draagt mooi. 🙌”, schrijft Leo Alkemade. “Moooi 😍”, schrijft Renée van der Schoot. Ook “Je bent prachtig zwanger. Nog effe lekker genieten van je mooie buik. 😍”, “Dit noemen we mooi zwanger😊” en “Gorgeous! Succes met de laatste loodjes 😘” zijn in de comments te lezen. We hopen dat de rest van Anouks zwangerschap goed verloopt en dat ze daarna lekker mag genieten van een mooie kraamtijd!

Bron: Instagram Anouk Hoogendijk | Beeld: BrunoPress, Instagram Anouk Hoogendijk

Laatste nieuws