Hoe leuk! Monica Geuze presenteert het nieuwe seizoen van De Bachelorette

Monica neemt het stokje over van Rick Brandsteder.

Lees ook

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Nog niet zo lang geleden maakte Videoland bekend dat Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette is en nu weten we ook wie de beauty zal bijstaan als presentatrice. Dat is namelijk niemand minder dan Monica Geuze!

Samenwerking

Vandaag maakte Videoland bekend dat Monica Geuze het stokje van Rick Brandsteder overneemt als presentator van het liefdesprogramma. De streamingdienst maakt daarmee meteen duidelijk dat Monica exclusief aan de slag gaat voor Videoland. Dus naast De Bachelorette gaan we Monica nog veel vaker terugzien bij Videoland. Hoe leuk! “Wij houden van een groots en feestelijk onthaal. 😁 Welkom, @monicageuze!”, klinkt het op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Presentatieklus

Zelf kan Monica niet wachten om aan de slag te gaan bij de streamingdienst en haar eerste nieuwe presentatieklus. “Bij Videoland voel ik me zo thuis, dat het niet meer dan een logische stap is om een exclusieve verbintenis aan te gaan. Wat ik precies allemaal ga doen, gaan jullie nog horen, maar het eerste wat ik bekend kan maken, is dat ik als presentatrice van ‘De Bachelorette‘ Sylvia Geersen ga bijstaan in haar zoektocht naar liefde”, vertelt ze in het persbericht.

Wanneer het nieuwe seizoen van het liefdesprogramma van start gaat? Dat duurt helaas nog wel even. Vanaf februari 2023 kunnen we namelijk pas genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia. Een precieze datum is er nog niet, maar wij beginnen vast met aftellen. Can’t wait!

Bron: RTL | Beeld: Instagram, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook