Dit is waarom deze groene lipgloss momenteel viral gaat

Het resultaat is verbluffend!

Lees ook

We zijn altijd opzoek naar nieuwe beautyproducten, en op dit moment gaat er weer een product viral op TikTok die onze interesse heeft gewekt. We hebben het namelijk over groene lipgloss. Que? Ja, je leest het goed. Hoewel dit niet meteen klinkt als iets dat je aan je dagelijkse make-up stash zou toevoegen, is het effect verbluffend.

Groene lipgloss

Een groene lipgloss ziet er niet meteen heel aantrekkelijk uit. Wie wil er immers met groene lippen rondlopen en daar ook nog voor betalen? Maar de groene lipgloss (of liptint) die nu viral gaat zorgt helemaal niet voor groene lippen. Sterker nog, het geeft je lippen de perfecte roze tint.

Kleur verandert

Er bestaat namelijk zoiets als een groene lipgloss die van kleur verandert zodra je hem op je lippen aanbrengt. Say what? De Wizard of Oz Transformative Lip Tint van Kylie Cosmetics is zo’n product, en dat gaat momenteel enorm viral op TikTok. En we moeten toegeven: hoewel de kleur ons aanvankelijk niet bepaald aantrok, zijn de resultaten verbluffend. Bekijk de TikToks hieronder maar eens, om te zien hoe de kleur verandert zodra de lipgloss de lippen raakt. Wauw!

@carsynnlovee

LITERALLY LIKE MAGIC👀 @kyliecosmetics #wizardofozxkylie #transformativeliptint #liplovee #kyliecosmetics #greenlipgloss

♬ Made You Look – Meghan Trainor

@honasbarz

colour changing gloss (leaves a red tint too!) #kyliecosmetics

♬ I’ll Do It – Heidi Montag

Hoe kan dat?

Zoals je ziet is de kleur uiteindelijk bij niemand hetzelfde. Je vraagt je misschien af: hoe kan dat? Het product past zich namelijk aan aan de pH-waarde van je huid. Daardoor pakt de kleur bij iedereen anders uit, maar is het wel precies de tint die jou gorgeous staat. Deze variant van Kylie Cosmetics kost €23,99. Leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen, of om op je eigen wishlist te zetten. Wij gaan dit in elk geval zeker proberen!

Bron: Beautify, TikTok | Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook