Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Heather Rae El Moussa geeft glamorous babyshower

'Alles was perfect en precies waar ik van droomde.'

In juli maakten Heather Rae El Moussa en hubby Tarek El Moussa bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Kort daarna werd via een gender reveal party naar buiten gebracht dat het Selling Sunset-stel een jongetje krijgt. Inmiddels komt de bevalling erg dichtbij en dus was het tijd voor een Winter Wonderland Baby Shower.

Onverwacht

Heather en Tarek werden behoorlijk verrast door de zwangerschap, zo vertelde de Selling Sunset-makelaar eerder aan People. De realityster zat middenin een serie IVF-behandelingen en er stond zelfs een datum geprikt voor een embryotransfer later dit jaar. Ineens bleek ze zwanger te zijn. "Het was een gigantische shock. We hadden dit totaal niet verwacht, we hebben net IVF gedaan, we hadden ingevroren embryo’s. We hadden een heel plan", aldus Heather. Ze zijn er enorm blij mee. "De wereld heeft ons gebracht wat meant to be was. Ik ben zo excited dat het op deze manier is gebeurd."

Prachtig feest

Nu Heather bijna is uitgerekend, kon het natuurlijk niet anders dan dat er een prachtige babyshower georganiseerd zou worden. Het feest vond plaats bij het Balboa Bay Resort in Newport Beach (Californië). Gisteren plaatste Heather een aantal foto's van zichzelf en haar gasten. Ze droeg een prachtige, zandkleurige jurk waarop allemaal kraaltjes en blauwe bloemen waren geborduurd. De zaal was gedecoreerd in een blauw-zilver-wit thema en de gasten droegen kleding in datzelfde kleurenpalet.

"Showered with love is an understatement", schreef Heather bij de foto's. "Alles was perfect en precies waar ik van droomde. Ik kan me geen mooiere en meer magische dag voorstellen, gevuld met zoveel liefde, enthousiasme en warmte. Ik ben alleen maar meer ready voor de komst van onze baby." Awh!

Mini bieb

Het is vaak traditie dat alle gasten een cadeau voor de baby meenemen naar een babyshower. Heather had specifiek om kinderboeken gevraagd. "Kaarten gooi je daarna toch weer weg. Ik wil graag een kleine bibliotheek beginnen voor de baby en ik wilde dat alle vrienden en familie iets voor hem schreven. Als hij ouder is, kunnen we die boeken dan lezen en hem vertellen van wie hij ze heeft gekregen." Hoe leuk!

Heel zorgzaam

Het is niet de eerste baby in het gezin. Tarek heeft al twee kinderen: dochter Taylor (12) en zoon Brayden (7), die hij met zijn ex-vrouw Christina Hall heeft gekregen. Heather heeft een goede band met haar stiefkinderen. "Ze zijn zo lief en zorgzaam. Ze weten dat ik veel last heb van mijn rug en Taylor houdt me continu in de gaten. Iedere keer dat ze een kreun hoort, vraagt ze me meteen of ik oké ben en iets nodig heb." We hopen dat de rest van Heathers zwangerschap voorspoedig zal verlopen.

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress, Instagram Heather Rae El Moussa