Speculeren maar: zijn dit de kandidaten van Wie is de Mol 2023?

Alle Molloten verzamelen!

Lees ook

Er komt weer een gloednieuw seizoen van Wie is de Mol? aan! Er is echter nog maar weinig bekend over het aankomende seizoen. Toch kunnen we alvast beginnen met speculeren, want er is een foto met silhouetten van de kandidaten onthult.

Nieuw seizoen

Het einde van het jaar is in zicht en dat is goed nieuws voor alle WIDM-fans. De eerste aflevering is namelijk meestal begin januari te zien. Hoewel de officiële startdatum nog niet is onthuld, gokken fans op 7 januari 2023. Daarnaast is het ook nog een grote verrassing in welk land het populaire programma dit jaar is opgenomen. Maar waar we natuurlijk vooral benieuwd naar zijn, is welke BN’ers er meedoen. Enne, het speculeren kan beginnen met deze eerste foto van de kandidaten.

Mogelijke kandidaten

Tja, heel veel wijzer worden we hier nog niet van. Het gaat namelijk om een foto van de silhouetten. Het Instagram-account @widmhints2023 denkt echter wel te weten wie er op de foto staan. Zij denken Jeroen Gortworst, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen te herkennen.

Zie jij de gelijkenissen ook in bovenstaande silhouetten, of denk je een andere bekende Nederlander te herkennen? Wij raden in elk geval nog even verder op de redactie, terwijl we de dagen aftellen tot januari. Can’t wait! 

Bron: Instagram @widmhints2023 | Beeld: Wie is de Mol?

Laatste nieuws

Zie ook