Molloten in rep en roer: Is dít de eerste hint van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Een van de kandidaten deelt namelijk een foto op Twitter.

Wie is de Mol?-fans zitten al een tijdje met smart te wachten op het nieuwe seizoen van het populaire programma. Goed nieuws voor deze fans, want de opnames van het nieuwe seizoen zijn afgerond! Enne, er is ook al meteen een eerste hint gespot op social media.

Verborgen hint

Cabaratier Thomas van Luyn, een van de deelnemers van komend seizoen, laat op Twitter weten dat alle kandidaten weer terug zijn in Nederland. Hij deelt daarbij een foto van een bagageband op Schiphol. Fans van Wie is de Mol? begonnen na deze tweet onmiddellijk met speculeren en zijn ervan overtuigd dat deze tweet een hint bevat.

Op de foto staat 'bagageband 2'. Zogenaamde 'Molloten' denken dat Thomas deze foto niet voor niets heeft geplaatst. “De finale gehaald? Ben je tweede geworden?”, klinkt het op Twitter. Spannend!

Kandidaten

Thomas deelt ook nog een aantal kiekjes met de andere kandidaten op zijn Twitter. Naast de cabaretier gaan we komend seizoen ook journalist Arno Kantelberg, acteur Everon Jackson Hooi, presentator Fresia Cousiño Arias, rapper Glen Faria, presentatrice Hila Noorzai, actrice Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann en journalist Welmoed Sijtsma zien. Het 22e seizoen zal vanaf 1 januari te zien zijn. We can't wait!

Bron: Story | Beeld: Avrotros

Laatste nieuws