Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Falling for Christmas met Lindsay Lohan staat nu op Netflix

Hallo Christmas vibes!

Hoewel het nog maar begin november is, tellen wij alvast de dagen af tot kerst. Gelukkig kunnen we inmiddels al volop genieten van kerstfilms op verschillende streamingdiensten. En vandaag komt daar weer een hele leuke bij! De langverwachte kerstfilm Falling for Christmas met Lindsay Lohan staat nu namelijk op Netflix.

Lindsay Lohan

Tijdens de feestdagen pakt Netflix altijd flink uit met een groot aanbod aan kerstfilms. En vandaag maken ze alle kerstliefhebbers helemaal happy door de film Falling for Christmas met Lindsay Lohan aan hun aanbod toe te voegen. Lindsay kennen we natuurlijk van films als Mean Girls en The Parent Trap, maar die films zijn inmiddels al een paar jaar geleden uitgekomen. Sindsdien hoorden we maar weinig van de actrice, tot nu, want Lindsay keert deze kerst terug in de langverwachte kerstfilm.

Verwende hotelerfgename

In deze film speelt Lindsay een verwende hotelerfgename (Sierra) die een skiongeluk krijgt en daardoor geheugenverlies oploopt. De eigenaar van de lodge (Jake), gespeeld door Chord Overstreet, zorgt voor Sierra. De twee moeten de dagen voor kerst verplicht samen doorbrengen. Drijft dat ze uit elkaar, of bloeit er juist iets moois op? Overigens is Lindsay niet de enige bekende in de film, want Chord Overstreet kun je kennen van zijn rol in Glee.

Terug op het witte doek

In Falling for Christmas maakt Lindsay Lohan haar langverwachte terugkeer op het witte doek. Waarom ze weer is begonnen met acteren, vertelde ze deze week in gesprek met Goodmorning America. “Ik miste het om op een filmset rond te lopen”, vertelt de actrice. “En ik miste het echt om personages tot leven te wekken. Dit was gewoon het perfecte script, vol liefde en familie en romantiek en vreugde in één”, zegt ze over de film. Dat belooft veel goeds!

Bron: Grazia archief | Beeld: Netflix