Huh? Blijkbaar spreken we de naam van Lindsay Lohan al jaren verkeerd uit

Zó spreek je het wel uit.

Lindsay Lohan kennen we natuurlijk allemaal van films als The Parent Trap en Mean Girls. Maarre, ondanks dat Lindsay een echte celeb is, weten maar weinig mensen hoe je haar naam precies uitspreekt.

Carrière

De inmiddels 35-jarige tv-ster heeft voor altijd een plekje in onze jeugdherinneringen gekregen door haar rol in de films The Parent Trap, Freaky Friday, Mean Girl, Just My Luck en Confessions of a Teenage Drama Queen. Ondanks dat we de actrice al jaren kennen, spraken we haar naam blijkbaar al die tijd verkeerd uit.

Naam

Sinds kort zit Lindsay op TikTok en doet ze regelmatig komische scènes uit haar oude films na. In een van die video’s viel het haar volgers op dat zij haar eigen naam heel anders uitspreekt dan de meeste mensen dat doen. “Hey guys, it’s Lindsay Lohan and now I’m on TikTok“, klinkt het in de video van de filmster. Haar volgers reageren verbaasd in de reacties, “Heh, spreek je jouw naam zo uit”, vragen veel fans zich af. Blijkbaar is het de bedoeling dat je de klemtoon van Lindsay’s achternaam op de ‘O’ legt, en dus niet op de ‘A’ zoals bijna iedereen dat deed. Je spreekt het eigenlijk uit als ‘Lowen’, en niet als ‘Lowan’. Oeps, sorry Lindsay!

@lindsaylohan I’m on Tiktok Now! 🥰 #imontiktoknow ♬ original sound – lindsaylohan

Toekomst

Lindsay heeft overigens een aantal onstuimige jaren achter de rug. De actrice kwam regelmatig in het nieuws vanwege haar wilde avonturen. Haar acteercarrière ruilde ze regelmatig in voor club nights met de nodige alcohol en drugs. Ook belandde ze meerdere keren achter de tralies, omdat ze zich weer eens buitensporig had gedragen.

Inmiddels heeft ze die periode achter zich gelaten en werkt Lindsay druk aan haar toekomst. Zo is ze recent verloofd met haar vriend Bader Shammas en werkt de zangeres op dit moment hard aan een nieuwe film, genaamd Falling For Christmas. Wij kunnen niet wachten om Lindsay weer op het witte doek te zien!

Bron: Daily Mail, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, TikTok

Laatste nieuws