Lindsay Lohan over terugkeer op het witte doek: ‘Miste het’

Lindsay schittert vanaf morgen in de kerstfilm Falling For Christmas.

De eerste kerstfilms staan alweer op Netflix en wij verheugen ons al weken op de kerstfilm met Lindsay Lohan, die vanaf morgen eindelijk te zien is. In Falling For Christmas maakt Lindsay haar langverwachte terugkeer op het witte doek. Waarom ze weer is begonnen met acteren? Ze vertelt het in gesprek met Goodmorning America.

Terugkeer

Lindsay kennen we natuurlijk van films als Mean Girls en The Parent Trap, maar die films zijn inmiddels al een paar jaar geleden uitgekomen. Sindsdien hoorden we maar weinig van de actrice, tot nu, want Lindsay keert komende kerst terug in de langverwachte film Falling for Christmas.

Waarom de actrice ervoor heeft gekozen om ineens weer te beginnen met acteren? “Ik miste het om op een filmset rond te lopen”, vertelt Lindsay. “En ik miste het echt om personages tot leven te wekken. Dit was gewoon het perfecte script, vol liefde en familie en romantiek en vreugde in één”, zegt ze over de film. Dat belooft veel goeds!

De film

In de film speelt Lindsay een verwende hotelerfgename (Sierra) die een skiongeluk krijgt en daardoor geheugenverlies oploopt. De eigenaar van de lodge (Jake), gespeeld door Chord Overstreet, zorgt voor Sierra. De twee moeten de dagen voor kerst verplicht samen doorbrengen. Drijft dat ze uit elkaar, of bloeit er juist iets moois op? Falling For Christmas staat vanaf morgen op Netflix.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws