Vanaf deze datum is langverwachte kerstfilm met Lindsay Lohan te zien

Exciting!

De herfst is begonnen en dat betekent dat echte kerstliefhebbers alweer aan het aftellen zijn tot kerst. Netflix brengt ons al helemaal in de kerststemming door te delen wanneer de kerstfilm Falling for Christmas met Lindsay Lohan verschijnt.

Nieuwe film

We zijn nog helemaal niet bezig met kerst, maar Netflix kijkt alvast vooruit. Tijdens de feestdagen pakt de streamingsdienst altijd flink uit met een groot aanbod aan kerstfilms. Best logisch dus dat ze nu al bezig zijn met de voorbereidingen daarvan. Inmiddels heeft Netflix dan ook bekendgemaakt wanneer we de kerstfilm met Lindsay Lohan kunnen verwachten.

Lindsay kennen we natuurlijk van films als Mean Girls en The Parent Trap, maar die films zijn inmiddels al een paar jaar geleden uitgekomen. Sindsdien hoorden we maar weinig van de actrice, tot nu, want Lindsay keert komende kerst terug in de langverwachte film Falling for Christmas.

In deze film speelt Lindsay een verwende hotelerfgename (Sierra) die een skiongeluk krijgt en daardoor geheugenverlies oploopt. De eigenaar van de lodge (Jake), gespeeld door Chord Overstreet, zorgt voor Sierra. De twee moeten de dagen voor kerst verplicht samen doorbrengen. Drijft dat ze uit elkaar, of bloeit er juist iets moois op?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Overigens is Lindsay niet de enige bekende in de film, want Chord Overstreet kun je kennen van zijn rol in GleeFalling for Christmas is vanaf 10 november op Netflix te zien, zo maakte Netflix eerder deze week bekend. Wij gaan zeker kijken!

Bron: Linda | Beeld: Netflix, Instagram

Laatste nieuws