Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air! Temptation Serayo heeft een nieuwe vriendin

Wat een beauty!

We kennen Serayo nog van het laatste seizoen Temptation Island: Love or Leave. Hoewel hij daar niet de liefde wist te vinden, is dat inmiddels wel gelukt. Op Instagram stelt hij zijn nieuwe vriendin aan ons voor.

Verliefd

Serayo was afgelopen seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave. Als single wist hij daar helaas niet de liefde te vinden. Maar inmiddels is de knappe realityster toch echt van de markt. Hij heeft namelijk de liefde gevonden bij Soraya, zo meldt hij vol trots op Instagram.

Soraya

De knappe Soraya werkt al visagiste. In 2018 werkte ze bijvoorbeeld achter de schermen bij de bikinishoot van Miss Nederland, zo weet Het Laatste Nieuws te vertellen. Daarnaast is Soraya ook online actief en heeft ze haar eigen podcast samen met een goede vriendin. We gokken dan ook dat het nooit stil zal zijn bij Serayo, die als spoken word artist ook altijd zijn woordje klaar heeft, en Soraya.

We zijn ook even de Instagram van Soraya ingedoken!

I got you

Op Instagram stelt de Temptation-ster zijn nieuwe liefde voor aan al zijn volgers. "I got you ❤", schrijft hij bij een kiekje van hem en Soraya. De vonken spatten ervan af bij deze twee. Wij wensen de lovebirds dan ook heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @serayo en @sorayarm82, Love Reality | Beeld: Temptation Island