Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Whut? Kim Kardashian lanceert wel heel cheeky jurk van SKIMS

Ehm....

SKIMS, de kledinglijn van Kim Kardashian, is mega populair. De items zorgen er namelijk voor dat alle curves van een vrouw mooi tot zijn recht komen. Het nieuwste kledingstuk in de collectie is alleen een beetje, uh...bijzonder.

SKIMS

Met SKIMS focust Kim zich op het in vorm brengen van je lichaam. Het merk heeft zowel ondergoed en shapewear, als uitgaanskleding in de collectie. En dat de Kardashian-telg van een beetje gewaagde items houdt, weten we allemaal. Dat past natuurlijk perfect bij de cut-out trend die het afgelopen jaar ontzettend populair is geworden. Hierdoor is Kim K ook geïnspireerd geraakt en heeft ze nu een aantal cut-out items aan haar kledinglijn toegevoegd.

Nieuwe jurk

Op Instagram deelt SKIMS een foto van een nieuwe jurk. "Flash een beetje huid in slanke, sexy jurken met peekaboo cut-outs", klinkt het bijschrift. Deze wel heel cheeky zwarte jurk is nauwsluitend, heeft een lage rug en – het meest opvallende detail – een cut-out nét boven je billen. Daardoor is een heel klein stukje van je bilnaad te zien. Whut? 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims)

Gewaagd

We moeten toegeven, het is zeker een gewaagde keuze! En als je heel snel kijkt lijkt het niet eens op een bilnaad, maar op een decolleté. Wat de fans ervan vinden? Ze vinden het vooral heel grappig. "HELP I SEE THE MOON”, “Y’all know damn well what you were doing when you called this a ‘keyhole’ dress” en “Girl we just want long sleeves it’s winter", klinkt het in de reacties. Ander fans vinden de jurk geweldig. Maar of wij de jurk ook durven aantrekken? Op de redactie denken we er nog even over na.

Bron: Instagram @skims, Fem Fem | Beeld: Brunopress, Instagram