Trend du moment: cut-outs

Wees niet bang om wat skin te laten zien.

Lees ook

Het lijkt de afgelopen dagen eerder op de herfst dan op de lente, maar het mooie weer lijkt er eindelijk aan te komen. Hoog tijd om de nieuwste trend voor spring and summer onder de loep te nemen: bijzondere cut-outs.

Cut-outs

Deze zomer mag je niet alleen je middenrif weer laten zien in een crop top, maar ook je schouders mogen gezien worden. Het is wel duidelijk dat na een jaar thuis zitten, het tijd is om een beetje skin te showen. Enne, de nieuwste cut-out trend past perfect in dat rijtje.

Met deze trend kan je het zo modest of bold maken als je zelf wil. Houd je het liever bescheiden? Kies dan bijvoorbeeld voor een cut-out op je schouders of net onder je hals. Vind jij het niet erg om wat hoofden te laten draaien? Kies dan voor een cut-out onder je borsten, in je taille of zelfs op je heupen.

Inspiratie

Deze cut-out trend is enorm veelzijdig, dus je kunt er alle kanten mee op. Zelfs de iconische look van Regina George in Mean Girls – je weet wel, met de twee uitgeknipte gaten in haar t-shirt – past hierbij. Al pakken de influencers van deze tijd de trend tóch net iets anders aan. Bekijk hieronder hoe fashionista's als Julia Dang, Kylie Jenner en Vivian Hoorn deze trend stylen.

Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook