EOTBDD’s Yasmine was nog getrouwd tijdens deelname Temptation Island

'Ik was jong en naïef', geeft de realityster toe.

We kennen Yasmine Pierards van haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch en Temptation Island. Met name in EOTBDD was Yasmine a.k.a. classy Yas, een echte spraakmaker en heeft ze maar liefst twee keer deelgenomen aan het programma. Toch maakten we voor het eerst kennis met Yasmine in Temptation Island. In de podcast Secret Society deelt de realityster naast haar ervaringen ook nog een shocking detail over haar deelname aan dat programma. Het bleek namelijk dat Yasmine nog getrouwd was met haar ex!

Deelnames

Het gesprek kwam tot stand nadat Yasmine vertelde over haar deelnames aan Ex On The Beach: Double Dutch en Temptation Island. “Mijn vrienden hadden mij voor de grap ingeschreven”, vertelt de beauty over haar Temptation-deelname. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen. Ik kwam net uit een relatie, dus ik dacht ik ga gewoon naar Temptation Island.”

Getrouwd

Als er wordt gevraagd naar deze relatie, geeft de realityster toe dat dit de relatie was waarin ze getrouwd was. Maar dit was niet het meest shockerende wat de beauty vertelt over die periode. In het gesprek kwam namelijk naar voren dat Yasmine blijkbaar nog gewoon getrouwd was met haar ex tijdens de opnames! “Een scheiding duurt heel lang”, legt ze uit. “En ik dacht, ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.”

Jong en naïef

Als een van de podcast-hosts vraagt hoe oud Yasmine was toen ze trouwde met haar ex, vertelt de beauty dat ze tussen de 19 en 20 jaar was toen ze trouwde. “Ik was echt jong”, geeft ze zelf ook toe. “We kenden elkaar ook echt nog niet lang. En ik was jong en naïef. Ik ben toen van school gegaan, en toen is alles heel snel gegaan. Binnen het jaar waren we eigenlijk getrouwd”, legt ze uit. “Maar, nog sneller waren we weer uit elkaar”, aldus Yasmine.

Bron: Podcast Secret Society | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws