Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Déze Love Island-ster is zwanger

Wat leuk!

Onlangs maakten Molly-Mae Hague en Tommy Fury al bekend dat zij hun eerste kindje verwachten. Ook Amy Hart en haar vriend Samuel Rayson verwachten een kleintje. En guess what? Er is nu nóg een Love Island-baby op komst!

Shaughna

Shaughna Phillips deed in 2020 mee aan Love Island en maakte gisteren via Instagram bekend dat ze een kindje verwacht. Dat is nogal onverwacht, want Shaughna heeft nooit bekend gemaakt wie haar vriend is. Zo heeft ze ooit in een podcast gezegd dat deze man niet in de bekendheid wil treden en dat vond de blondine prima. "I like that answer", zei ze zelfs tegen hem. Shaughna maakte namelijk wel eens mee dat wanneer ze aan het daten was en zij aangaf dat ze haar relatie privé wilde houden, dat mannen dan tegen haar zeiden 'oh nee, waarom wil je mij privé houden'. Een 'red flag' noemde ze dat.

Speurtocht

Shaughna maakte de pregnancy bekend middels een lieve reel, waarin we haar een zwangerschapstest zien vasthouden, ze het aan haar vriendinnen verteld en een echo laat zien. Volgers van haar kwamen daarin wel direct iets tegen: als je de echo beter bekijkt, zie je de naam Billy staan. Dat zorgde voor een ware speurtocht naar deze mysterieuze man.

Goede vriendin – en medekandidaat aan Love Island UKDemi Jones deelde de video waarin Shaughna haar en Lauren Mahon vertelt dat ze zwanger is op haar eigen Instagram. "I'm beyond proud of you!", schreef ze daarbij.

Bombshell

De beauty deed in de winter van 2020 mee aan Love Island UK, waar ze een koppel vormde met Callum Jones. Ze verliet de villa toen Callum na Casa Amor herkoppelde met bombshell Molly Smith – zij zijn nog altijd samen. Ondanks dat ze de liefde niet heeft gevonden in de Love Island-villa, zal ze wel gelukkig zijn in de liefde voor haar eerste kindje. We wensen je veel geluk, Shaughna!

Bron: Grazia UK | Beeld: Love Island UK