Molly-Mae Hague en Tommy maken geslacht baby bekend in lieve video

En het wordt een...

Lees ook

Eind september maakten Love Island-ster Molly-Mae Hague en boyfriend Tommy Fury bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste spruit. Nu heeft het stel doormiddel van een schattige gender reveal ook bekendgemaakt wat het geslacht van hun kindje is.

Gender reveal

Eerder dit jaar vond het koppel hun droomhuis en nu zijn ze zich aan het klaarmaken voor de komst van de baby. Enne, de naam is al uitgezocht! Op Instagram onthulde Molly-Mae dat ze al een jongens- en een meisjesnaam hadden uitgezocht “basically from the day we met.“ Het stel blijft bij die namen, vertelde de realityster. Die jongensnaam kunnen ze vooralsnog achterwege laten, want Molly-Mae en Tommy krijgen een meisje!

Meisje

In een video op Instagram is te zien hoe Molly en Tommy samen een grote ballon doorprikken. Daar komt roze confetti uit en dus is de realityster in verwachting van een baby girl.

In de comments wordt het stel overspoeld met felicitaties. Zo schrijft voormalig Love Island-ster Maura Higgings: “I just love this so much 😭💞💞💞💞” en reageert YouTube-ster Saffron Barker: “Awww she’s going to be gorgeous 💕✨”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Molly-Mae Hague (@mollymae)

Love Island

Molly-Mae deed in 2019 mee aan Love Island UK, waar ze Tommy ontmoette. Zij en Tommy gingen al snel samenwonen en we zien regelmatig lieve kiekjes van de lovebirds op social media voorbijkomen. Afgelopen mei deed Tommy nog een boekje open aan The Sun, waarin hij al stiekem doorschemerde dat hij graag papa wilde worden.

Zo gaf hij toe dat hij “niet kon wachten” om een gezin te stichten met Molly. “Ik wil vier kinderen, maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap”, zei Tommy. “Ik ben een grote familieman en kom ook uit een grote familie en het is iets waar we veel over praten. Ik denk niet dat het in de verre toekomst ligt.”

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook