Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD’s Lesley begin volgend jaar weer te zien op televisie

We can't wait!

Lesley Versprille was een van de populairste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7. De realityster heeft een onuitwisbare indruk gemaakt en is daardoor nog steeds enorm groot op social media. Enne, daar deelt ze een leuk nieuwtje!

Terug op tv

Volgers van Lesley hopen nog steeds dat de blondine weer een keer op de buis te zien zal zijn, zo geven zij aan tijdens een Q&A op haar Instagram Stories. "Kom je weer een keer in een programma buiten Ex on the Beach?" vraagt een van haar volgers. En wat blijkt? We kunnen ons opmaken voor een comeback van Lesley op televisie. "Ja zeker! Begin 2023 wordt het uitgezonden!" onthult ze.

Reality of niet?

Om wat voor programma het precies gaat, wil de blondine nog niet prijsgeven. Het is in elk geval niet Ex on the Beach, laat ze weten. En ze zal ook niet haar opwachting maken in Temptation Island, want dat noemt de EOTB-ster 'saai'. Of het een ander realityformat zal zijn, of iets heel anders? We don't know. Maar we zijn wel héél nieuwsgierig!

Geen vriend

Wij gokken in elk geval dat Lesley niet mee zal doen aan een liefdeszoektocht op televisie. In de podcast van Janice Blok vertelde ze onlangs namelijk dat ze geen vriend heeft en daar ook geen behoefte aan heeft. “Als je een vriend hebt, wordt er heel veel van je verwacht en moet je heel erg verantwoording afleggen”, zei Lesley. “Er bestaan wel mannen die een vrouw kunnen vrijlaten, maar de meeste mannen zijn toch wel van: ‘Niet een kort jurkje aan of niet met die jongen praten'”, stelt ze. “Ik wil gewoon lekker mijn ding kunnen doen en meestal wordt dat niet echt geaccepteerd als je een relatie hebt. Ik wil niet aan een lijntje zitten”, aldus de realityster.

Bron: RTL Boulevard, Instagram @lesley_versprille | Beeld: Ex on the Beach