Zien: zo zag EOTB’s Lesley er vroeger uit

Tijdens een vragenrondje op Instagram deelt Lesley een kiekje uit de oude doos.

Hoewel het alweer een tijdje geleden is dat het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op de buis verscheen, is Lesley Versprille nog steeds ongekend populair. Tijdens een vragenrondje vroegen Instagram-volgers haar dan ook het hemd van het lijf. Enne, daarbij deelde de EOTB-ster een heel lief kiekje van vroeger.

Jonge Lesley

Met meer dan 200.000 volgers op Instagram valt wel te stellen dat Lesley nog altijd heel populair is. Het is dan ook niet gek dat haar volgers het een en ander van de realityster willen weten. Tijdens een vragenrondje stelde iemand de vraag welke sport ze deed als kind of welke hobby ze toen had.

“Turnen”, antwoordt Lesley in haar Instagram Stories, met daarbij een te schattige foto van een jonge Lesley in een turnpakje. Tegenwoordig heeft de realityster haar sportcarrière aan de wilgen gehangen. Op een andere vraag waarom ze niet sport, laat ze weten: “Het doet pijn en ik vind het saai.”

Beeld: Instagram @lesley_versprille

OnlyFans

Na haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch besloot Lesley om haar tv-carrière voort te zetten op OnlyFans. Hier kunnen abonnees ter betaling spicy content van haar zien. Een Instagram-volger vraagt tijdens het vragenrondje waarom ze niet een stapje verder gaat op het platform. “Dat heb ik aan mijn vader beloofd”, laat Lesley vervolgens weten.

Wel vindt ze het leuk om mannen te helpen, liet ze eerder weten in een aflevering van NextLevel op MTV. “Dat klinkt nu heel stom, maar er zijn best wel wat mannen die geen aandacht krijgen van vrouwen en geen seks kunnen krijgen. Op die manier help je hen wel, door af en toe een gesprekje te voeren zodat ze het idee hebben dat een foto speciaal voor hen gemaakt is.”

Lesley verdient naar eigen zeggen ongeveer €5000 per maand aan OnlyFans. “Dat is heel veel. Het is eigenlijk niet normaal.”

Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram

Laatste nieuws