Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lakeisha zet vriendin Taier in het zonnetje op Instagram

De twee vierden gisteren een bijzondere mijlpaal in hun relatie.

De liefde vinden in Ex on the Beach: Double Dutch? Dat gebeurt maar zelden. Tóch is het dit seizoen gelukt, want Taier en Lakeisha hebben elkaar helemaal gevonden na het programma. Enne, inmiddels zijn de tortelduifjes al best een tijdje samen. Voor hun jubileum van zes maanden, zette Lakeisha haar vriendin even in het zonnetje.

Jubileum

Bij dat bijzondere jubileum wilde Lakeisha toch even stilstaan op Instagram en dus postte ze een lieve foto van hun samen. "Ik ben super dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen op zo een onverwachts moment. Ik ben benieuwd naar alle mooie dingen die we nog samen mogen beleven ✨", schreef ze daarbij. Taier reageerde onder de post: "Dankbaar voor jou! Op naar nog meer, zin in alles wat komen gaat samen met jou! I love you ❤️."

Where it all started...

In de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch zagen we iets opbloeien tussen Taier en Lakeisha. In de villa spatten de vonken eraf tussen de twee dames en ook tijdens hun date ging het er gezellig aan toe. Beide dames gaven aan elkaar wel te zien zitten en elkaar beter te willen leren kennen. De rest is geschiedenis, want al vrij snel maakte het stel hun relatie bekend aan de wereld.

Na het realityprogramma spraken de twee steeds vaker met elkaar af. “We lagen in bed en we hadden gedronken, dus toen zei ik: ‘Is het nou officieel?'”, vertelde Lakeisha bij RUMAGTV. Daar wilde Taier op dat moment niks van weten, door de manier waarop. Lakeisha wilde toch graag weten wat er tussen hun twee speelde, want ze wist telkens niet wat ze tegen mensen moest zeggen als ze ernaar vroegen. Daarom bedacht Taier een super lief gebaar om hun relatie officieel te maken. “Toen heb ik een ring gehaald voor haar verjaardag en nadat we uit eten waren geweest, vroeg ik of ze officieel mijn vriendin wilde worden.” Awh!

Bron: Instagram @cococharel | Beeld: Instagram Taier en Lakeisha