EOTB-Lynn: ‘Ik ben mega jaloers op Echte Meisjes in de Jungle’

Lynn vertelt aan welke tv-programma's ze nog wel wil meedoen.

Sinds Lynns deelname aan Ex on The Beach: Double Dutch is ze uitgegroeid tot een heuse influencer. Veel van haar followers zijn nieuwsgierig naar haar privéleven en daarom houdt Lynn regelmatig een Q&A op Instagram. Gisteren konden haar volgers haar weer al hun prangende vragen stellen, en vertelde Lynn onder meer aan welke tv-programma’s ze nog graag wil meedoen.

Veranderd

Als eerst blikte Lynn kort terug op hoe ze is veranderd na haar deelname aan EOTB. Ze is naar eigen zeggen namelijk heel erg anders geworden in bepaalde dingen. “Ik ben gestopt met alcohol drinken, me gaan focussen op mezelf, sporten en mijn persoonlijke doelen. Met betrekking tot mensen heb ik veel mensen laten gaan en ben ik selectiever geworden met wie ik om ga”, vertelt Lynn.

“Klinkt dramatisch, maar het is in principe een goede stap”, legt ze uit. Vooral met jongens en feesten is ze naar eigen zeggen het tegenovergestelde geworden. “Ik doe niks meer. Zoals ik al zei: EOTB is een momentopname en niet de realiteit”, aldus de blondine.

Televisie

Ondanks dat ze is veranderd, wil Lynn nog wel een keer op tv verschijnen. “Ik ben mega jaloers op Echte Meisjes (in de Jungle, red). En ik zou nog wel eens iets willen doen als Expeditie Robinson of Kamp van Koningsbrugge“, vertelt de beauty. Ook nog een deelname aan EOTB ziet Lynn wel zitten. “En Too Hot To Handle moet naar Nederland komen”, vindt Lynn. Aha! Zien we Lynn binnenkort in een van deze programma’s verschijnen? We will see.

Bron: Instagram Lynn | Beeld: EOTB

Laatste nieuws