Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Er komt een nieuw seizoen van Special Forces VIPS

Maak je borst maar nat!

Special Forces VIPS komt terug! Na het grote succes van het spannende eerste seizoen, komt er nu ook een tweede seizoen aan. En wij delen alvast de eerste teaser met je.

Grenzen verleggen

Elf bekende Nederlanders doen mee aan de zwaarste training van hun leven. Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergaan ze de loodzware mentale en fysieke vorming. Ze worden gestript van hun naam, privacy en autonomie; ze zijn slechts een nummer. De BN’ers worden uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Tijdens de training leven ze totaal geïsoleerd, diep in de bossen van Slovenië en weg van het thuisfront. Ze hebben alleen elkaar. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

Release

Lang hoeven we niet meer te wachten totdat het nieuwe seizoen van start gaat, want Special Forces VIPS is vanaf woensdag 2 november wekelijks exclusief te zien bij Videoland. Exciting! De eerste teaser zie je hieronder.

In het reality-programma Special Forces VIPS geven elf BN’ers de controle uit handen en is opgeven geen optie. De training is samengesteld en gebaseerd op de realistische Special Forces training, welke de zwaarste training van Nederland is. De deelnemers komen zichzelf keihard tegen en staan oog in oog met hun grootste angsten. De Special Operations Forces zijn de speciaal getrainde militaire eenheden van de Nederlandse Defensie. De eisen voor de S.O.F.-opleiding zijn de allerhoogste van de Nederlandse krijgsmacht. De deelnemers van dit seizoen worden binnenkort bekendgemaakt.

Bron & Beeld: Videoland