Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verrassing! Bella Hadid maakt opwachting in HNTM

Wauw!

PFW - Thom Browne Womenswear Spring-Summer 2023 - Arrivals NB

Het huidige seizoen van Holland's Next Top Model is in volle gang en het wordt elke week weer een stuk spannender voor de modellen. En alsof de zenuwen nog niet erg genoeg waren voor de kandidaten, kwam jurylid Yolanda Hadid in de nieuwe aflevering met een hele speciale verrassing voor de modellen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Holland's Next Top Model! 

Bella Hadid

Tijdens de zevende aflevering stond de overgebleven kandidaten iets heel speciaals te wachten. Niemand minder dan Bella Hadid maakte namelijk haar opwachting om kennis te maken met de modellen. Net nadat de kandidaten het allesbepalende jurycommentaar kregen en op de uitslag aan het wachten waren, kwam jurylid Yolanda Hadid binnengelopen met haar oudste dochter. "Wanna meet my baby?", zegt een trotse moeder.

Philip stond vol ongeloof te kijken toen Bella binnenkwam gelopen. "Ze is de Real Madrid van de modellenwereld", zegt hij voor de camera. Giel vergelijkt haar zelfs bijna met het koninklijk huis. Ha!

Tips

Vervolgens stelt Bella zich voor aan iedereen en heeft ze nog een paar handige tips voor ze. "Work hard en be yourselves", zegt Bella. "Number one is to believe in yourselves, because everyone else doesn't believe in yourselves", aldus het topmodel, die daarna weer vertrekt. De modellen bleven flabbergasted achter en waren letterlijk sprakeloos. Snappen we!

Daarna was het nog tijd voor de uitslag. Twee modellen, namelijk Lisa en Winson vielen deze keer helaas af. Extra zuur, omdat de overgebleven modellen hun koffer konden inpakken voor een tripje naar Athene. Wij kunnen nu al niet wachten tot de volgende aflevering!

Bron: Videoland | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Bella Hadid arrived at Thom Browne Womenswear Spring/Summer 2023 show as part of Paris Fashion Week on October 03, 2022 in Paris, France. Photo by Nasser Berzane/ABACAPRESS.COM