Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! De Bachelors Merel en Indigo genieten samen op Bali

Tijd voor een girlstrip!

Merel en Indigo vonden helaas niet de liefde bij Thomas van der Vlugt in De Bachelor, maar ze hebben wel elkaar overgehouden aan het programma. De twee zijn beste vriendinnen geworden, en zijn nu zelfs afgereisd naar Bali voor een girlstrip!

Van Bachelor naar Bali

Een kleine recap van het laatste Bachelor-seizoen. Indigo schopte het ver in het programma, maar de vlinders bleven uit. Merel ging er met de 'winst' vandoor en is zelfs een aantal maanden samen geweest met Thomas. Helaas bleken de twee eenmaal terug in Nederland tóch geen match made in heaven, en kwam er een einde aan hun romance. Geen liefde dus voor de dames, maar wel een fijne vriendschap! De twee hebben voor de opnames weken met elkaar doorgebracht in Mexico, waardoor ze goede vriendinnen zijn geworden. Ze verblijven nu zelfs een maand samen op Bali. 

 

Tot rust komen

De twee verblijven maar liefst een maand op het Indonesische eiland. Op Instagram kunnen we meegenieten van relaxte dagen op het strand en fijne feestjes in de nacht. "Een maand mijn lieve vrienden en familie missen, maar hier op Bali ontmoet ik zo snel de leukste mensen", vertelt Indigo. "Bali is echt heerlijk tot rust komen. Even aan niets denken, we kijken van dag tot dag wat we doen en gaan op random last minute avonturen", voegt Merel toe. "Van een dagje Uluwatu op de scooter tot in de sandbar tot 4 uur ‘s nachts staan of vroeg slapen en samen vervolgens alsnog tot 1 kletsen in bed. Heel fijn om even lekker niets te doen."

Merel en Indigo zijn nu twee weken op Bali. Enne, als we deze foto's op the gram zien, geloven we meteen dat ze het erg naar hun zin hebben!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Dubbel gevoel

Merel zit ongetwijfeld met een dubbel gevoel op het eiland. Een maand geleden overleed haar vader, waardoor ze nog even twijfelde om te vertrekken. "Sta ik dan, 1,5 week later dan gepland..." vertelde ze voor vertrek. "Pap wist dat ik zou gaan en ik denk dat hij ook echt wilde dat ik zou gaan. Even niets, nergens aan te hoeven denken en niets hoeven te regelen. Heel veel zin in."

"Zenuwachtig 5 uur van tevoren, want ik hoorde dat het chaos zou zijn, heeft m’n broertje me gebracht, maar het lijkt erop dat het meevalt", zei ze over de chaos op Schiphol. "It’s time for a new adventure (en nog meer avonturen als ik terug ben). Ik heb er zin in, al is het toch een beetje gek."

Bron: Instagram @merelbeks en @indixoord, Love Reality | Beeld: Jasper Suyk