Wauw! De Bachelors Merel plaatst steamy bikinikiekje

Prachtig!

Merel Beks plaatst regelmatig mooie kiekjes op Instagram. Sinds haar deelname aan De Bachelor heeft Merel een behoorlijke volgerslijst opgebouwd, enne, die volgers verrast ze nu met een prachtige bikinifoto.

Comfortzone

Merel plaatst een foto in bikini op het strand en daarmee treedt ze naar eigen zeggen compleet uit haar comfortzone. “Compleet out of my comfort zone”, schrijft ze erbij. In haar Instagram Stories licht ze nog eens toe waarom ze de foto heeft geplaatst. “Ik zei altijd: dat is niets voor mij”, schrijft ze. “Maar na een mooi gesprek dacht ik: hoezo ook eigenlijk niet? Het is je lichaam en daar werk je hard voor en het is iets waar je trots op moet zijn.”

Volgers van Merel reageren in ieder geval lovend onder de foto. “Prachtig!!😍🔥”, schrijft Jada Borsato en Love Islands Esmee reageert met vlammetjes.

Zelfbewust

Voor Merel was het best een grote stap om de foto te plaatsen. “Het blijft toch iets geks. Ik heb deze foto’s met een paar vriendinnen gecheckt”, legt ze uit. “Is het niet gek dat ik een deukje in mijn arm heb? Moet ik dat dan misschien toch bewerken? Je wordt er zo zelfbewust van”, aldus Merel. Ze benadrukt hierbij dat ze de foto niet heeft bewerkt, maar er alleen een zwart-wit filter overheen heeft gegooid.

“Ik vind het stiekem mega spannend, maar dit is mijn lichaam en f*ck it!”, stelt Merel. “Be proud of your body, in what shape it is. Ik hoop dat iedereen dat mag beseffen, want je lichaam is er voor jou.” En zo is het!

Bron: Fem Fem | Beeld: Instagram, The Bachelor

Laatste nieuws