Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lesley Versprille vertelt waarom ze geen vriend wil

De beauty is er duidelijk over.

Lesley was een van de populairste deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 en dat kwam mede door haar openheid over alles. Zo doet ze nu weer een boekje open in de podcast van Janice Blok over onder andere haar seksleven en vertelt ze bijvoorbeeld waarom ze geen relatie heeft.

Openhartig

We kennen Lesley als een spontane meid die geen taboes schuwt. In Ex On The Beach: Double Dutch was ze dan ook erg open en kende ze geen schaamte. Dat bewijst ze deze week maar weer tijdens de Fucked up social life-podcast van Janice, waar haar het hemd van haar lijf werd gevraagd.

Geen relatie

Zo vroeg Janice haar bijvoorbeeld naar haar liefdesleven. Lesley vertelt meteen dat ze geen vriend heeft en daar ook geen behoefte aan heeft. "Als je een vriend hebt, wordt er heel veel van je verwacht en moet je heel erg verantwoording afleggen", vertelt Lesley. "Er bestaan wel mannen die een vrouw kunnen vrijlaten, maar de meeste mannen zijn toch wel van: 'Niet een kort jurkje aan of niet met die jongen praten'", stelt Lesley. "Ik wil gewoon lekker mijn ding kunnen doen en meestal wordt dat niet echt geaccepteerd als je een relatie hebt. Ik wil niet aan een lijntje zitten", aldus de realityster.

Monogamie

Vervolgens vraagt Janice of Lesley sex zou kunnen hebben met één persoon. Ook daar is de Only Fans-ster open over. "Niet voor de rest van mijn leven", stelt de beauty. Janice stelt daarmee dat Lesley dus niet gelooft in monogamie en liever een open relatie zou willen. "Stel dat ik verliefd word en een relatie krijg met iemand, kan ik me voorstellen dat het de eerste twee à drie jaar leuk is met elkaar, maar op een gegeven moment heb ik toch zoiets van dat je na een aantal jaar weer behoefte krijgt om iets met een ander te doen", aldus Lesley. Aha!

Bron: YouTube Janice | Beeld: EOTBDD