Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Loiza Lamers over vriend: 'Jelle maakte me heel gelukkig'

We delen een aantal blijmakers van deze prachtvrouw met jullie.

Model en presentatrice Loiza Lamers is in de allernieuwste Beau Monde openhartig over wat haar blij en gelukkig maakt in het leven. Zo komen Saint Laurent en Dior zeker voor in het rijtje, maar staan haar familie en lover boven alles. And we love that!

La familia

Loiza maakt er absoluut geen geheim van dat haar familie op één staat bij haar. "Mijn familie betekent alles voor me. Ik woon in Amsterdam, maar als ik in mijn agenda zie dat ik twee dagen vrij ben, bel ik mama en rijd ik naar mijn ouders in Driel. Ik ben gek op mijn vader en moeder. Ze zijn eerlijk, enthousiast en erg supportive."

Grote liefde

Naast haar familie is ook haar grote liefde Jelle iemand die haar erg blij maakt in haar leven. "Ik heb Jelle leren kennen bij Oud & Opnieuw, het eerste feestje dat weer mocht na corona. We raakten aan de praat bij de bar – 'the old fashioned way'. Die avond was er meteen een klik, de volgende dag kreeg ik een berichtje. Jelle maakte me heel gelukkig, ik ben zó verliefd op hem. Alles klopt." Ahw!

Vriendinnen

Daarnaast hecht Loiza ook veel waarde aan de band die ze met haar vriendinnen heeft. "Mijn vriendinnen zijn belangrijk voor me, ik heb veel verschillende: van de lagere school, van de middelbare, uit het werkveld. Ze komen echt overal vandaan. Heerlijk om met hen te borrelen en over het leven te filosoferen.

HNTM

Natuurlijk maakt Holland's Next Top Model de presentatrice ook erg blij, waardoor dit niet kan ontbreken in het rijtje. "Zeven jaar geleden deed ik zelf mee, nu mag ik het programma presenteren. Een droom komt uit. Alles is nieuw: de presentatie, de jury, de kandidaten. De wedstrijd is heel inclusief dit jaar."

En over een nieuwe jury gesproken, ook is Loiza erg blij met haar collega Yolanda Hadid. "Veertig jaar ervaring. Moeder van twee topmodellen. Maar absoluut geen diva. Werk je met haar, dan is Yolanda 'gewoon' dat meisje uit Papendrecht. Ze is heel professioneel, maar we hebben tijdens de opnames ook met elkaar kromgelegen van het lachen."

Meer lezen? Alle blijmakers van Loiza vind je in de nieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels!

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress