Loiza Lamers zet vriend Jelle in het zonnetje op Instagram

'Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend.'

Lees ook

Loiza Lamers is happily in love. Het model is dolgelukkig met haar vriend Jelle Ploeg en dat nu al een jaar lang! Om dit heugelijke feit te vieren, deelt Loiza een aantal hoogtepunten met Jelle op Instagram.

‘Hard werken’

“365 dagen verkering💜 Wat gaat de tijd hard maar wat hebben we het fijn!”, schrijft de blondine bij een slideshow van leuke foto’s en video’s van het stel. “Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend”, bekent ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Tussen de foto’s zit ook een kiekje waarop te zien is hoe zij en Jelle het contract voor hun huis tekenen. “The next chapter… 🏡”, schreef Loiza in juni op Instagram. “Ons leven samen is vanaf het eerste moment een feestje en liefdevol avontuur…” Het zit zelfs zo goed tussen de lovebirds, dat ze nu samen een grote stap hebben gezet. “Vanaf vandaag mogen wij dit avontuur voortzetten, want wij hebben samen een huis gekocht! Dankbaar voor dit moment en voor jou. ❤️” Awh!

Enne, ook Jelle zelf deelt een slideshow met alle hoogtepunten van hun jaar samen. “Van Parijs tot Rome en van Spanje tot Amsterdam. We ride together”, schrijft hij daarbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jelle Ploeg (@jelle.ploeg)

Loiza moet daar wel een beetje om lachen, want blijkbaar kent ze Jelle zo niet. “Je bent soft geworden schat! Hahaha hou van jou❤️”, reageert ze onder zijn post.

Trots

“Het is voor mij de eerste keer dat ik een echte relatie heb, dus natuurlijk is het spannend. Maar is de liefde dat niet altijd?”, vertelde het model vorig jaar aan Marie Claire. “Bij Jelle heb ik helemaal niet het idee dat mijn verleden een ding is. We konden er al heel snel open en eerlijk over praten en hij gaf mij meteen een heel goed gevoel. Hij laat me ook merken dat hij trots is op mij.”

Bron: Instagram @loizalamers @jelle.ploeg | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook